Projectinformatie:

In oktober 2013 deden Danny en Marian twee weken vrijwilligerswerk in zwerfdierenopvang Animal Rescue Kefalonia (ARK) in Griekenland. Zo hielpen ze met voeren, schoonmaken en het opknappen van het puppyverblijf. En natuurlijk probeerden ze tegelijkertijd zoveel mogelijk aandacht en liefde aan de dieren te geven.

Tijdens hun werk maakten ze ook kennis met hondje Hope. Hope kampte met een grote tumor onder haar buik. Ze was al bij de dierenarts geweest en had duidelijk een operatie nodig. Kosten: € 100,=. En hoewel iedereen bij ARK het er uiteraard over eens was dat deze operatie moest gebeuren, betekende het ook weer een extra financiële last voor het asiel waar het dagelijks al een gevecht is om rond te komen en de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom besloten we in actie te komen.

We deden een oproep om Hope en ARK te helpen. De reacties waren overweldigend en hartverwarmend. In zeer korte tijd haalden we geen € 100,= maar zelfs € 250,= op! Dankzij al deze gulle donaties kon niet alleen Hope’s operatie worden bekostigd, maar konden we het asiel tegelijkertijd verrassen met een enorme berg honden- en kattenvoer en een grote gasfles (die wordt gebruikt om rijst voor de honden op te koken). Zoals je op de foto’s kunt zien, werd dit alles zeer dankbaar ontvangen en maakt Hope het ook heel goed!

Danny en Marian hebben tijdens hun reis een blog bijgehouden. Als je het leuk vindt, kun je hun ervaringen in Griekenland lezen op: http://dannyenmarian.gaatverweg.nl/

Laatste campagne nieuws