Dierbewustleven steunen met een gift

Dierbewustleven is volledig afhankelijk van giften. Elke bijdrage, groot of klein, is dan ook van harte welkom.

Hoe kan ik doneren aan Dierbewustleven?

Om direct online te doneren, kun je gebruik maken van de donatiemodule van Geef.nl. Dit is een module waarmee veilig gedoneerd kan worden. Het is ook mogelijk via Paypal te doneren aan: info@dierbewustleven.info. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks een bijdrage overmaken. Ons rekeningnummer is NL80 TRIO 0197 7069 08 t.n.v. St. Dierbewustleven te Poeldijk. Wil je specifiek voor één van onze projecten doneren? Vergeet dan niet de naam van het project bij je overboeking te vermelden. Dan zorgen we dat jouw donatie precies daar terechtkomt waar jij wilt.

Hoe kan ik doneren aan opvang Ex-legkipjes?

Ex-legkipjes is onderdeel van Dierbewustleven. Om rechtstreeks te doneren voor de kipjes kan je via de volgende link direct veilig online doneren via de donatiemodule van Geef.nl. Hierbij is het direct duidelijk dat je donatie voor Ex-legkipjes is. Je kunt natuurlijk ook zelf via de bank een bijdrage overmaken. Dit kan ook middels een periodieke overschrijving. Ons rekeningnummer is NL74 TRIO 0379 2160 35 t.n.v. St. Dierbewustleven te Poeldijk. Zo komt je donatie direct bij onze opvang Ex-legkipjes terecht!

ANBI

Stichting Dierbewustleven is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat je giften aan ons onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn. Je kunt de voorwaarden hier nalezen.

Bedankt voor je donatie! Samen voor een betere toekomst zonder dierenleed!

Aanvullende informatie

KVK 58590277, RSIN-nummer 853102892
Secretariaat: Voorstraat 131, 2685 EL Poeldijk
Contact: mail/telefoon/contactformulier
Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden en privacyverklaring.