Was bont niet al te lang geleden nog compleet ‘not done’, tegenwoordig zie je het overal terug in het straatbeeld.

Tijdens je bezoek aan de supermarkt of blokje om struikel je bijna over de bontkragen. Achter deze modetrend gaat helaas verschrikkelijk dierenleed schuil. Eén van de manieren waarop we mensen daarvan bewust willen maken, is ons visitekaartjesproject “Do You Care?”

Zie jij ook zoveel mensen met een bontkraag rondlopen? En zou je daar eigenlijk graag het gesprek over willen aangaan? Maar weet je niet zo goed hoe?

Bestel dan de visitekaartjes van onze speciale bontpagina “Do You Care?” (www.do-you-care.info). Veel mensen zijn zich niet bewust van het leed dat achter hun bontkraag schuilgaat. En vaak zeggen beelden meer dan 1.000 woorden. Daarom ontwikkelden we de website “Do You Care?” Een site met bewust korte en krachtige informatie over bont en links naar filmbeelden die voor zichzelf spreken.

Met zo’n klein gebaar als een visitekaartje geven, kun je al veel bereiken. Zelfs als er geen tijd is voor een gesprek. Wie weet, neemt de ontvanger van jouw kaartje eenmaal thuis een kijkje op de site. En denkt hij/zij de volgende keer wel twee keer na, voordat ze nog overwegen om bont kopen!

Do You Care? visitekaartjes kun je bestellen door een e-mail te sturen aan info@dierbewustleven.info.

Laatste campagne nieuws