Esmeralda

Esmeralda

Voorzitter

Toen mij werd gevraagd een bijdrage te leveren aan deze site, hoefde ik geen moment na te denken. Ik zit vol met ideeën en weet inmiddels over verschillende onderwerpen inhoudelijk wat meer te vertellen, en dat wil ik graag delen. Lees meer!

Marian

Marian

Penningmeester

Mijn naam is Marian. Samen met mijn vriend Danny woon ik in een gezellig dorpje in Het Westland. Ons adres telt nog vier andere gezinsleden: asielkaters Dobby, Wong, Ducky en onze aanloop-française Mini. In mijn dagelijks leven werk ik op de afdeling Schuldhulpverlening van een gemeente. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk bij de locale dierenambulance. Lees meer!

Danny

Danny

Secretaris

Ik ben Danny, 30 jaar en heb een relatie met Marian. Samen hebben wij 5 katten, 3 uit het asiel in de buurt, 1 uit Frankrijk en 1 uit een opvang uit Limburg. Samen met onze 5 katten wonen wij knus en genieten van elke dag. Lees meer!

Willem

Willem

Algemeen bestuurslid

Ik ben Willem. Ik woon in Drenthe, waar ik onder andere onderdak bied aan opgevangen paarden en kippen. Op m’n 17e ben ik vegetariër geworden, maar ik leef inmiddels ca 15 jaar veganistisch: ik wil het niet meer op mijn geweten hebben om dierlijke produkten – welke dan ook – te gebruiken. Volgens mij kan niemand meer om de problematiek van het dierlijke produkten consumeren heen (zie Cowspiracy voor details over de impact op het milieu van vlees, zuivel etc.). Lees meer!