Het Knaaghof blij verrast met donatie!

Verrassing!! 🙂 Dit weekend stonden  we bij Het Knaaghof in Rijswijk op de stoep om hen te verrassen met een cheque van EUR 400. Dit was de opbrengst van onze statiegeldacties bij een aantal supermarkten. Ook was donateur Wendy zo lief om haar verjaardagsgeld te doneren.

Impulsaankopen
Konijnen en knaagdieren worden helaas nog dikwijls in een impuls gekocht. De veelal erg jonge dieren worden volop in dierenwinkels en tuincentra aangeboden en kosten meestal bijzonder weinig. Ze zien er enorm schattig uit en de beslissing om tot aankoop over te gaan is vaak snel gemaakt.  Veel van deze dieren eindigen uiteindelijk in een opvangcentrum. Mensen verkijken zich op de zorg die de dieren nodig hebben. Of de kinderen zijn na een tijdje op het nieuwe huisdier uitgekeken. Dan wordt besloten afstand van de dieren te doen of, ze worden ergens gedumpt en aan hun lot overgelaten.

Goede zorg en een liefdevol thuis
Het Knaaghof vangt jaarlijks maar liefst zo’n 500 konijnen en knaagdieren op. Bij Het Knaaghof zetten ze zich keihard in om al deze dieren  de (medische) zorg te bieden die ze nodig hebben en een liefdevol thuis voor hen te zoeken. Niet zo heel lang geleden hielp Het Knaaghof ons om een konijntje te redden en een betere toekomst te bieden. Graag wilden we de opvang daarom een steuntje in de rug bieden bij hun goede werk. Het Knaaghof was erg blij met de mooie bijdrage en wil, natuurlijk ook namens ons, iedereen die heeft gedoneerd daarvoor hartelijk danken!

Vrijwilligers gezocht!!
Het Knaaghof is momenteel dringend op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het je wat? Stuur dan een berichtje via hun Facebookpagina of een mailtje naar info@hetknaaghof.nl. Ook als je bijvoorbeeld eens in de maand een ochtend kunt helpen, zijn ze daar al heel blij mee!

Ook de Facebook slideshow bekijken.