Opbrengst ARK

Inzamelingsactie ARK daverend succes!!

Onze inzamelingsactie voor zwerfdierenopvang Animal Rescue Kefalonia (ARK) is eind juli afgerond en de eindstand is uitgerekend! Ook deze maand hebben dierenliefhebbers zich weer volop ingezet.

Zo wist Ria bij haar plaatselijke Albert Heijn in Berkel en Rodenrijs voor maar liefst EUR 283,90 aan statiegeldbonnen in te zamelen. Geweldig! Ria en natuurlijk ook de AH en alle donateurs, hartelijk dank!

Daarnaast hebben de 3 zusjes Leyla, Elyssa en Mila uitgerekend dat het verkopen van de cupcakes aan hun klasgenootjes EUR 131,10 heeft opgebracht. Meiden, en ook sponsor Tierelantaart, geweldig gedaan en ontzettend bedankt!

Samen met de eerdere acties, het charity dinner en de verdere donaties komt het totaal van de inzameling daarmee op het onvoorstelbare bedrag van…….. € 3.265,98!!

We hadden nooit durven dromen zo’n prachtig resultaat te bereiken. Echt ongelooflijk. Dit bedrag is meer dan toereikend om de twee schuilhuizen te laten bouwen. Die gaan er dus hoe dan ook komen! En daarnaast zijn we in overleg met ARK wat er verder op dit moment het hardst nodig is om het resterende bedrag aan te besteden. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de bouw van de schuilhuizen en verdere activiteiten.

Graag willen we iedereen die heeft meegeholpen om deze inzamelingsactie zo’n groot succes te maken nogmaals heel hartelijk danken. Uiteraard ook namens Marina en de andere mensen van ARK en, niet te vergeten, alle dieren die er worden opgevangen!

HARTELIJK DANK!

Opbrengst_ARKb