Animal rescue Kefalonia

Het eerste schuilhuis staat!

Na een week hard werken, is het eerste schuilhuis vrijwel af. Yes! Alleen de aanhechting van het dak met de muren moet nog even waterdicht worden gemaakt, maar dat zijn de laatste details. De hondjes in deze kennel van zwerfdierenopvang Animal Rescue Kefalonia maakten meteen dankbaar gebruik van hun nieuwe onderkomen. Tot nu toe beschikten ze slechts over een paar kleine hondenhokjes die bij regenval snel vol water liepen en ook weinig bescherming boden tegen de brandende zon. Dit nieuwe schuilhuis is dan ook een enorme verbetering voor de dieren!

Voor meer foto’s kun je ons album en reisverslag bekijken. Onderaan het reisverslag kun je bladeren naar de eerdere/latere verslagen voor nog meer beeldmateriaal.

De goederen voor het tweede schuilhuis zijn intussen ook al afgeleverd. En dankzij jullie gulle donaties kunnen we komende tijd bovendien investeren in nog meer verbeteringen in de leefomstandigheden van de dieren. En dat is natuurlijk zeer welkom, zeker met de winter in aantocht! Vanzelfsprekend houden we jullie op de hoogte.

Wil je het laatste nieuws over dit project automatisch ontvangen? Meld je dan aan voor de updates van onze verslagen. Dan krijg je een berichtje telkens als we nieuwe foto’s of teksten plaatsen.

 

P1120591