Nieuwe kipjes redden?

In onze opvang hebben we sinds een tijdje alweer fysiek plaats voor nieuwkomers. We zouden heel graag een paar nieuwe kipjes een echt kippenleven willen bieden, met alle zorg die ze verdienen na een leven in de industrie. Maar het opvangen van deze kwetsbare diertjes kost geld en financieel lukt het nog niet om een paar extra kipjes op te vangen.

Hierbij willen we mensen oproepen om ons voor een paar euro per maand te steunen en daarmee de redding van een paar dierbare leventjes te realiseren. Als we een aantal mensen kunnen vinden die ons voor 5 euro per maand steunen, kunnen we een paar kipjes redden van de dood na een leven als legkip. Dat geld is hard nodig om ze eerst aan te laten sterken en vervolgens de kipjes van voldoende medische zorg te voorzien, aangezien medische zorg op termijn onmisbaar is voor deze doorgefokte diertjes.

Wij gaan hen een leven geven, zoals een echt kippenleven bedoeld is. Geen uitputting en geen pijnlijke dood vanwege het vele eieren leggen. Maar echt scharrelen, voldoende ruimte, gezelschap, goed voedsel, een plek om zichzelf te kunnen zijn.

Sponsor jij ons? Of eigenlijk, sponsor jij deze nieuwe kipjes? We zoeken nog donateurs die ons elke maand met een klein bedrag helpen. Hoe je dat kan doen vind je hieronder.  Alvast heel erg bedankt namens de kipjes!

 

 

Je donaties kan je overmaken op de volgende manieren: