Microsanctuary Resource Center donatie

We want to thank Microsanctuary Resource Center profoundly for the “Hen Reproductive Care Grant” that we have received to care for our beloved residents in our microsanctuary!! We are very grateful for this life-saving support from this wonderful organization! ❤️

We willen Microsanctuary Resource Center van harte bedanken voor hun schenking in het kader van “Hen Reproductive Care”. Hiermee kunnen wij onze geliefde kipjes van zeer belangrijke medische steun voorzien. We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van deze fantastische organisatie!

In 2016 ontvingen wij ook al steun van deze organisatie, welke toen onder de naam The Microsanctuary Movement werkte. De organisatie stimuleert mensen om kleinschalig dieren op te vangen. Het idee is dat je niet noodzakelijk een hele lap grond hoeft te hebben om een opvang te worden. Op deze manier willen zij stimuleren dat meer mensen dieren op gaan vangen: ook met bijvoorbeeld een paar kippen maak je een wereld van verschil. Niet in de minste plaats voor deze kippen!

Meer over de Microsanctuary Resource Center kan je lezen op hun website: https://microsanctuary.org