Inzamelingsactie voor Pinky en ’t Dierenduintje levert EUR 1.650,00 op!!

Vanmiddag reden Danny en Marian naar Castricum om de cheque te overhandigen met het eindresultaat van onze inzamelingsactie voor Pinky en ’t Dierenduintje. Maartje en Noah, de twee jonge meiden die Pinky redden van de slacht, waren ook aanwezig.

Willa van ’t Dierenduintje was blij verrast met het prachtige eindresultaat. De actie heeft maar liefst EUR 1.650,00 opgebracht! Willa kon niet wachten om het goede nieuws thuis aan Fred te vertellen die jammer genoeg niet aanwezig kon zijn vanwege ziekte.

We wensen Fred uiteraard van harte beterschap. En bij deze willen we graag iedereen bedanken die heeft ons heeft geholpen om deze inzamelingsactie tot een succes te maken. Alle donateurs, en natuurlijk ook iedereen die hielp de actie onder de aandacht te brengen. Met een speciaal bedankje voor Inez die zelfs haar eigen inzamelingsevenement aanmaakte. Allemaal, HARTELIJK DANK! Zonder jullie steun was het niet gelukt!!

En stiekem kun je nog steeds een beetje meehelpen aan de actie, want in de DEEN supermarkt in Castricum staat de komende weken nog onze statiegeldbonnenbus. De opbrengst daarvan gaat ook nog geheel naar Pinky en ’t Dierenduintje!

pinky_cheque